SENZORICKÉ LABORATÓRIUM, Fakulty chemickej a potravinárskej technológie, Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, Radlinského 9.
Vážení kolegovia, ponúkame Vám základný kurz:
Senzorické hodnotenie vína, vínnych a nealkoholických nápojov, ktorý je špeciálne zameraný na hodnotenie vinárskych výrobkov a je určený pre výrobcov a predajcov vinárskych a nápojárskych podnikov ďalej pre vinohradníkov, záhradkárov, vinohradnícke spolky, členov vinných ciest a milovníkov týchto produktov. Naše kurzy absolvovalo vyše 1200 záujemcov zo SR i ČR. Zo všetkých 68 kurzov, ktoré naše Senzorické laboratórium zorganizovalo 25 bolo špeciálne zamerané na tieto komodity. Na kurzoch sú prednášané najnovšie poznatky z našej a zahraničnej legislatívy (STN, EN, ISO), metódy senzorického hodnotenia a v cvičeniach praktické ukážky techniky hodnotenia. Po ukončení kurzu dostanú účastníci doklad Osvedčenie za absolvovanie akreditovaného kurzu, ktoré má celoštátnu platnosť (vydané podľa § 8 ods. 1 zákona NR SR č. 386/1997 Z. z. o ďalšom vzdelávaní) a tí, ktorí ešte nevlastnia alebo si chcú obnoviť Osvedčenie posudzovateľa môžu ho získať počas kurzu. Laboratórium je na túto činnosť akreditované Ministerstvom školstva SR. V cene kurzu sú aj učebné texty.
Na požiadanie Vám pošleme osnovu základného kurzu a záväznú prihlášku kde nájdete podrobnejšie informácie.
Súkromným vinohradníkom, záhradkárom, členom spolkov a vínnych ciest poskytujeme osobitné zľavy najmä pri väčšom počte záujemcov.
Najbližší termín základného kurzu je 11.-13.4. 2007
Tešíme sa na Váš záujem.
Garanti kurzu: Prof. Ing. A. Príbela DrSc., Prof. Ing. F. Malík, DrSc.
Kontakty: alexander.pribela@stuba.sk , tel.:02/59325565, resp. pani Sisáková 02/59325519, fax: 02/52493198.