Potravinárska sekcia
Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied
Slovenská spoločnosť pre výživu
Odbor potravinárstva a výživy obyvateľstva SAPV
Ústav potravinárstva a výživy
FCHPT STU Bratislava
usporiadajú odborný seminár z príležitosti Svetového dňa mlieka
- Doc. MUDr. I. Kajaba, PhD., CarnoMed, s.r.o.
Spotreba kyslomliečnej komodity - zdroj zdravia a dlhovekosti - Doc. Ing. M. Greifová, PhD., FCHPT STU
Mýty o jogurtoch - Ing. J. Keresteš
Mlieko a mliečne výrobky v systéme zdravej výživy ľudí - Ing. K. Herian, CSc.
Možnosti zvýšenia spotreby mliečnych výrobkov. - Ing. P. Juhász, MPaRV SR
Produkcia mlieka na Slovensku v kontexte Strategického plánu Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ pre nasledujúce programové obdobie
Seminár sa uskutoční 9. 6. 2022 (štvrtok) o 14,00 h
v priestoroch SCHK v Novej budove
Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU,
2. poschodie - Konferenčná miestnosť knižnice.
Ing. Ladislav Staruch, PhD.
predseda Potravinárskej sekcie
prof. Ing. Anton Gatial, DrSc.
dekan FCHPT