Senzorické laboratórium, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, STU, Bratislava, Radlinského 9
organizuje kurz
Senzorické hodnotenie vína, vínnych a nealkoholických nápojov
Termín 17. - 19.6. 2008
Absolventi sú zaradení do zoznamu hodnotiteľov uverejnených na linke http://www.chtf.stuba.sk/kvhp/doc/ostatne/ZOZ_DRZ_OP_230308.xls z nej si organizátori rôznych prehliadok a konkurzov vín vyberajú členov do hodnotiacich komisií.
Na požiadanie pošleme záujemcom podrobnejšiu ponuku, osnovu a prihlášku. Bližšie informácie sú tiež uvedené na linke http://www.chtf.stuba.sk/kvhp/others2.php, prípadne na týchto kontaktoch:
Prof. A. Príbela tel.: 02/52451121, 02/52451121, resp. 02/59325519 (pani Sisáková), fax:02/52493198, e-mail: a.pribela@centrum.sk, resp. alexander.pribela@stuba.sk
Prof. Ing. F. Malík, DrSc., odborný garant
Prof. Ing. A. Príbela, DrSc., organizačný garant